POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Proszę dokładnie przeczytać niniejszą Politykę prywatności, aby dowiedzieć się, w jakich przypadkach Właściciel (“my”, “nas”) www.bitcoin-era.eu(“Witryna”) może zbierać Twoje dane osobowe i w jaki sposób możemy je wykorzystywać. W przypadku dalszych pytań, możesz skontaktować się z nami, aby dowiedzieć się więcej. Należy zaakceptować niniejszą Politykę Prywatności wraz z Warunkami i zasadami(“Warunki”) korzystania z Witryny.

Ochrona danych

Podejmujemy środki bezpieczeństwa i kontroli informacji w celu ochrony Twoich prywatnych danych i nie ujawniamy ich osobom trzecim, z wyjątkiem przypadków wyraźnie określonych poniżej, w części “Wykorzystanie danych osobowych”. Dane osobowe mogą być zbierane od Ciebie na wiele sposobów, w tym podczas odwiedzania Strony lub wysyłania do nas wiadomości e-mail. Żadne dane osobowe, takie jak imię i nazwisko, adres lub numer telefonu nie będą gromadzone, chyba że przekażą je nam Państwo dobrowolnie. Korzystanie z Internetu niesie ze sobą pewne zagrożenia bezpieczeństwa, dlatego nie możemy całkowicie zabezpieczyć się przed nieuprawnionym dostępem osób trzecich.

Używanie danych osobowych

559488988795792587

Użyjemy Twoich danych osobowych zgodnie z postanowieniami określonymi w Data Protection Act 1998. Przypadki, w których możemy wykorzystywać Państwa dane osobowe obejmują, ale nie ograniczają się do:

  • gdy wyrazili Państwo zgodę na wtórne wykorzystanie lub ujawnienie Państwa informacji;
  • gdy informacje te są prawnie wymagane przez władze;
  • w przypadku przejęcia Właściciela przez inną firmę, fuzji lub rozpoczęcia procedury upadłościowej.

Hyperlinki

Strona zawiera hiperłącza do stron internetowych osób trzecich, które posiadają własne warunki użytkowania i polityki prywatności. Nie ponosimy odpowiedzialności za sposób, w jaki mogą one gromadzić, przechowywać i wykorzystywać informacje o użytkowniku. Zalecamy dokładne zapoznanie się z odpowiednimi sekcjami takich witryn stron trzecich i podjęcie decyzji, jak z nich korzystać i w jakim zakresie.

Reklama

Reklamy pojawiające się w naszej witrynie mogą być dostarczane do Użytkowników przez Partners reklamowe, które mogą ustawiać pliki cookie. Te pliki cookie pozwalają serwer reklamowy do rozpoznania komputera za każdym razem wysyłają reklamy online do kompilacji nieosobistych informacji identyfikacyjnych o Tobie lub innych osób, które korzystają z komputera. Informacje te pozwalają sieciom reklamowym, między innymi, na dostarczanie ukierunkowanych reklam, które ich zdaniem będą dla Ciebie najbardziej interesujące. Niniejsza polityka prywatności nie obejmuje wykorzystywania plików cookie przez żadnych reklamodawców.

Google Adsense

Niektóre z reklam mogą być obsługiwane przez Google. Korzystanie przez Google z pliku cookie DART umożliwia mu wyświetlanie reklam dla użytkowników na podstawie ich wizyt na naszej stronie i innych stronach w Internecie. DART wykorzystuje “informacje, które nie pozwalają na identyfikację użytkownika” i NIE śledzi informacji osobistych o Tobie, takich jak imię i nazwisko, adres e-mail, adres fizyczny itp. Możesz zrezygnowaćz korzystania z pliku cookie DART, odwiedzając politykę prywatności sieci reklam i treści Google pod adresem https://policies.google.com/technologies/ads

Changes to this privacy policy

Bitcoin-era.euma prawo do aktualizacji niniejszej polityki prywatności w dowolnym momencie. Kiedy to zrobimy, będziemy rewidować zaktualizowaną datę na dole tej strony. Zachęcamy użytkowników do częstego sprawdzania tej strony dla wszelkich zmian, aby być na bieżąco z tym, jak pomagamy chronić dane osobowe, które zbieramy. Użytkownik przyjmuje do wiadomości i zgadza się, że jest odpowiedzialny za okresowe przeglądanie niniejszej polityki prywatności i zapoznawanie się z modyfikacjami.

Twoja akceptacja tych warunków

Korzystając z tej Witryny, potwierdzasz swoją akceptację tej polityki. Jeśli nie zgadzasz się z tą polityką, prosimy nie korzystać z naszej Witryny. Dalsze korzystanie z Witryny po opublikowaniu zmian w tej polityce będzie uważane za akceptację tych zmian.

Kontakt

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące niniejszej Polityki Prywatności, praktyk stosowanych na tej stronie lub kontaktów z tą stroną, prosimy o kontakt.

Dave Woodward
Chief Executive Officer
Husband, Dad, Entrepreneur
Bringing the best tips I have learned from entrepreneurship. I will take you to next level to grow your biz.

This post is also available in: Dansk (duński) Nederlands (holenderski) English (angielski) Suomi (fiński) Deutsch (niemiecki) Italiano (włoski) Svenska (szwedzki) Français (francuski) Español (hiszpański)